Nog een verslag van week 5 wat niet online stond.. - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu Nog een verslag van week 5 wat niet online stond.. - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu

Nog een verslag van week 5 wat niet online stond..

Door: Ingrid Klaassen

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

25 Juni 2011 | Spanje, Malgrat de Mar

Nou, weer een update, er gebeurd hier nu eindelijk vanalles. Maar het hotel is nog steeds rustig. Enkele dagen geleden waren alle kamers volgeboekt, maar je merkt er weinig van. ’s Avonds was het druk en gezellig, spel gedaan met senioren koppels, goed gelachen. Overdag is er alleen niemand te zien, allemaal naar excursies of andere H-Top hotels, of mensen komen maar voor 1 nacht.

Het festival is nu ook net voorbij, was leuk om te zien, al die auto’s uit de jaren ’50 en veel gasten geheel in pin-up en rock ’n roll stijl! Het weer is hier alleen omgedraaid, enkele dagen veel regen en onweersbuiten gehad. Gisteren wel lekker weer! Maar het is maar de vraag elke dag wat het wordt. Al is het hier niet koud, nooit, dus ik mag niet klagen. En ik kijk nog steeds dagelijks naar de Middelandse Zee en palmbomen!

Wat ik wel even nog uit wou leggen is de situatie hier, wat er lastig is. Je komt hier dus terecht met een groepje. De groep met wie we veel optrekken en de shows ook oefenen is met 7 mensen, allemaal Tilburg en Eindhoven Rooi Pannen. Verders leren we veel andere (Nederlandse) animators kennen, mensen van de barren en mensen van de restaurants en winkels. Maar het is toch anders als in Nederland. Nu heb ik hier echt mega geluk met de mensen! Echt een stel schatten. Maar je wordt dus bij elkaar gezet met het motto “nou, vermaak je maar met elkaar voor een half jaartje”. Dat is zwaar, maar ik open al wel meer en meer. En nogmaals, echt geluk met wie ik hier werk en al :) En ook heb ik het geluk dat ik het goed kan vinden met enkele Spaanse/Catalaanse collega’s van Pineda Palace. Zo was ik gisterenavond vrij, welke ik heb opgevuld met een heerlijke wandeling in Malgrat en langs de zee met Xavi. Even later nog lekker op de boulevard gekletst met Louis/Luis (ik ben slecht met die Spaanse namen). Beiden van de receptie van Pineda Palace. Met hun kan ik ook lekker praten, ze zijn 27 en 30, leeftijd die veel van m’n vrienden in Nederland dus ook hebben. Dat is voor mij prettig, dat ik hier hele fijne huis- en werkgenoten heb, en ook Spaanse wat oudere mensen. Vanalles wat :)

Maar wat krijg je nog meer als je zo’n groep mensen in de costa brava zet? Jawel, net big brother! Als in Malgrat iets gebeurd, is het nieuws sneller in Pineda dan de trein! Zeer vervelend helaas. Jezelf buiten de GTST houden is dan ook lastig. Als er in Nederland iets gebeurd onderling los ik dat graag zelf op, maar hier is iedereen al vollop aan het roddelen voordat je de persoon in kwestie zelf hebt gesproken. Erg naar is dat, maar ik zal er denk ik wel aan wennen. En anders keertje flink kwaad worden haha. Want jullie kennen het allemaal wel: Van roddels komen misverstanden en nog meer dramaaa. Woehoe, Big Brother!

Het lijkt nu alsof ik weinig werk en vooral op pad ben met m’n collegatjes, maar goed, er is dan ook weinig te doen in Pineda Palace. Heb nogsteeds geen beoordeling gehad, zal deze week zijn waarschijnlijk. Heb wel ondertussen m’n coördinator aangesproken over z’n houding naar mij. Zover hij zei was het dus een misverstand, hij dacht dat ik ‘m niet mocht. Blablabla, nu is het wel oké. De rest van de drama onderling zal ik voor me houden ;) Maar werk gerelateerd vind ik wel belangrijk. Ik zou ook zo graag jullie willen voorstellen aan iedereen hier!

Oja, in de nacht van zondag op maandag wel een probleempje gehad. Van de kroeg richting huis, naar maar 4 biertjes, zakte ik in mekaar. Na enkele minuten was ik wel weer bij m’n bewustzijn, kreeg alleen geen lucht en zat te klappertanden. Maarrr dat is ook weer prima nu, voel me weer fit! Het zal wel een combinatie zjin geweest van alles de afgelopen weken. Heb nog maar weinig echt zenuwen of heimwee of iets dergelijks gehad, vermoede dat dat er dus even uit is gekomen ofzo. Arlan is ondertussen ziek, net zoals wat gasten, van het eten in het hotel. Misschien dat dat er ook mee te maken had, wie weet. Maar zoals ik zei, gaat weer prima nu! :) Kan me er niet meer druk om maken. …………………… (en toen had ik geen schrijftijd meer…)

• 26 Juni 2011 - 08:59

Smam:

En toen waren wij, Marriette, Ton en ik, nog niet eens geweest!