Weer vanuit de Pepermolen - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu Weer vanuit de Pepermolen - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu

Weer vanuit de Pepermolen

Door: Ingrid Klaassen

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

19 Mei 2011 | Spanje, Malgrat de Mar

Weer vanalles gedaan en gebeurt, maar weer nu vergeten wat ik allemaal wou schrijven.

Donderdag waren Lonneke en ik vrij. Uitgeslapen, even op het strand gelegen en van 5 tot 10 in Barcelona geweest. Wat geshopt en rond gewandeld :) Blijft een mooie stad!! De dag er na waren 2 gasten van Pineda Palace er heen, en toen begonnen net flinke demonstraties, dus die waren al snel terug. Hadden Lonneke en ik geluk gehad, alhoewel - jullie kennen me - ik het best mee had willen maken. Het ging over de crisis en werkeloosheid, wat in Spanje ruim 21% is, het hoogste van Europa! Dat merk je hier ook wel. Overigens was de treinreis lang maar heerlijk, langs al die leuke oude dorpjes en continu langs de zee af.

Vanavond weer werken, Arlan is vrij. Morgen weer in de ochtend en middag training voor de dansshows en daarna werken. Zaterdagavond vrij :) Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat. heb er veel zin in! Maar vandaag na 10minuten dansen verzuurden heel m'n beenspieren, frapant. Zal wel goed komen! Ook bingo gedaan in het Spaans, de manager was er zeer tevreden over. Had namelijk laatst gesprek met Cristhian (head-entertainer en soort 'baas'), dat de manager vond dat ik te weinig vooruitgang boekte. Voor mijn doen ging het juist erg goed, maar het moet dus sneller. Daar werk ik nu heel hard aan en het lijkt te werken :) Ik vind het vreemd om werk en privé niet meer gescheiden te houden, wat ik wel gewend was. De mensen met wie ik hier alles bespreek, leuke dingen, minder leuke dingen, etc. Dat zijn ook m'n collega's, en dat is raar. Daarnaast blijft Spaans een moeilijke taal, wat de communicatie soms ook wat lastiger maakt. Gelukkig zijn de gasten erg leuk, veel Engelse en Nederlanders, elke dag vollop kletsen. Kreeg gister zelfs de vraag van Engelsen, of ik Engels was. Dus die taal zit bij mij wel goed gelukkig! :) Wel is het nog altijd super rustig in het hotel, jammer maar helaas. Maar die drukte komt nog wel!

Enkele dagen geleden zijn we met de hele club van zona media op stap geweest. Dat wil zeggen, wij 7 stagaires uit Eindhoven en Tilburg, en 5 head-entertainers (Spaans). Erg gezellig ;) Zal enkele foto's bij dit verslag zetten. zo leer je elkaar ook eens kennen buiten werktijd. Verder kan ik nogmaals zeggen dat ik het getroffen heb met de mensen hier :)

Verders is het voor mij hier elke dag woensdag! Overdag werken, wat pauze en 's avonds even biertje in de kroeg. Vaak als mensen me vragen welke dag of datum het is, heb ik echt geen flauw idee. En we zitten nu al in de 3e week joh!

Over de dagen verders. Laatst in Royal Sun gewerkt 's avonds. Er was iets fout gegaan geloof ik, waardoor we met ongeveer 10 (head) entertainers in dat hotel moesten werken, wel erg gezellig! Lekker dansen en kletsen. Vanochtend gewandeld door Pineda de mar met Arlan en Aida, en 4 Engelsen. Heerlijk begin van de dag!

De GTSt gaat hier ook nog altijd goed haha. Maar wat wil je, met zo'n groep mannen en vrouwen van dezelfde leeftijd bij elkaar, dag in dag uit. Wat dat betreft is het net Tilburg. Alleen het weer en uitzicht is een stuk beter! Hahaha ;) Even jullie uitlachen! ;) zondag trouwens Formule 1 in Barcelona, er worden een hoop F1 fans/gasten verwacht, ik ben benieuwd! 28 Mei is hier ook voetbal, Spanje moet weer. Als ze winnen gaat hier heel de tent op z'n kop, altijd feest hier.

Ik zit te denken of er verders nog negatieve dingen gebeurd zijn, maar dat valt eigenlijk wel mee. Soms heb ik even een dipje. Geen heimwee eigenlijk, maar het is gewoon wennen. En laatst dus het gesprek met Cristhian, maar daar werk ik zeer hard aan. Wil namelijk echt niet naar een ander hotel! :) En het is dus erg rustig, wat niet handig is. Maar we maken d'r maar wat van :) Ik ga even foto's uploaden en zo werken. Alle foto's kunnen er niet op, de rest staat op m'n facebook :)

Adios en tot snel weer!

• 19 Mei 2011 - 17:54

Smam:

Ben dus weer de eerste die reageert, waar blijft de rest?????????? Maar dat je het er goed naar je zin hebt, is wel duidelijk, in verhalen en foto''s! Maar de drukte komt nog! Maar je bent hard op weg om goed te worden in daar waar je voor aangenomen bent, dus daar veel succes mee, dan gaat dat goedkomen! En het is stage, je bent er om te leren! Fijne dagen verder en over een week of 3 komen we je show bekijken:) xxx

• 19 Mei 2011 - 19:36

Eric Helga:

als ik zo lees en zie krijg ik zin in vakantie

• 20 Mei 2011 - 14:13

Hans En Evie:

Fijn dat je het zo goed gaat. Dat je er hard aan moet trekken is logisch toch, je bent er om te leren. Het klinkt er wel heel gezellig en werken in vakantie sfeer is wel tof. Hier is het werken afwisselend met vrije tijd maar nog geen vakantiegevoel. Oh ja, Luuk is geslaagd voor zijn rijbewijs!

• 22 Mei 2011 - 22:42

Dennis:

Hey ingrid :)

Me reactie is een beetje laat :p maar toch fijn dat je het nog steets naar je zin hebt en dat spaans leren komt vanzelf wel goed ;)

Heb al geld opzij gezet om bij je langs te komen weet alleen nog steets niet hoe XD maar daar komen we hier nog wel uit

Geniet van je vrije tijd die je hebt :) en maak zoveel mogelijk fotos :p hoe meer ik er zie hoe liever ik die kant op kom

Hoop je snel weer te spreken (k)