Trainingen - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu Trainingen - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu

Trainingen

Door: Ingrid Klaassen

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

05 Mei 2011 | Spanje, Malgrat de Mar

Ben ik weer! Een vrije avond, dus even lekker in de Nederlandse kroeg de Pepermolen op Wifi. En ze draaien nu nog Spain ook, van Blof. Te typisch!

Nu 2 trainingsdagen gehad in Lloret, morgen en overmorgen ook nog. En dan begint zondag het echte werk. Voor mensen die langs willen komen en de vraag van mam: in de tussenuren en dergelijke ben ik dan in Pineda, ik eet er ook en 's avonds moet ik ergens een keer naar Malgrat voor me kamer, maar daar hoef ik niet persé te slapen. :)

Het weer is hier prima! Overdag heb je meer dan genoeg aan een kort broekje en een hemdje, 's avonds koelt het wel af. En veel zon natuurlijk!

De trainingen zijn kort gezegd: zwaar. Van 09:30 tot 11:30 hebben we theorie, van 12:00 tot 13:00 dansjes van de mini disco, en van 15:00 tot 18:00 shows oefenen. Die laatste 3 uur zijn zwaar, we trainen puur dansen, en dansen dus 3 uur lang. Het is ook bij iedereen 3 uur lang zweten en spierpijn haha, maar wel goed voor ons figuurtje natuurlijk ;) De dansjes zijn echt moeilijk, wat wel frustrerend is, maar we blijven oefenen. Zondag bij m'n eerste werkdag ontmoet ik m'n head-entertainer. Ik werk daar dan met m'n Nederlandse collega (Arlan, student ook) en misschien 2 anderen. met Arlan reis ik dan waarschijnlijk telkens met de trein op en neer. Hij en ik zijn nu ook 4 avonden vrij (vanaf 19:00), aangezien we dus niet naar Pineda hoeven voor 1 uurtje.

M'n collega's, zijn er zo'n 25. Allemaal studenten uit Eindhoven Tilburg en Nijmegen, voor het animatie team. We zitten allemaal verdeeld over de Costa Brava, maar trainen nu 4 dagen samen. Ik deel een kamer met Mare (Tilburg), Lonneke (Tilburg) en Yvette (Eindhoven). Tot nu toe 's avonds met hun en 3 andere Eindhovenaren wat opgetrokken. Het zijn echt gezellige mensen. Jullie kennen me, ik kijk eerst de kat uit de boom, maar het komt denk ik wel goed :) Ook ben ik trouwens de 1 na oudste! Minder leuk haha. Bas is 23, en de rest is allemaal wel onder de 20 dacht ik.

Voor ik het vergeet: Dankje voor jullie lieve berichtjes op deze blog en op facebook!!!! Waardeer ik zeker :) Deze week gaan we ook nog op speurtocht naar een SIM kaart, ze zjin wel te koop, maar wij werken tijdens hun openingstijden. We zijn vrij van 13:00 tot 15:00 maar dan is het siesta.

Dat spaans komt trouwens ook goed, heb hier nu meer geleerd al, dan in een half jaar les!

Zal onderaan deze reisblog ook wat foto's plaatsen. O.a. van het eerste biertje, zoals beloofd aan Bas ;) (In de TMF club om de hoek is het 3,50 voor een liter. We zijn nog niet op stap geweest, maar pakken wel een biertje voor het afsluiten van de dag en dan te bed.)

En mam: ik heb nog nergens Sangria gevonden! Het zal er nog wel te vroeg voor zijn in het jaar ;)

• 06 Mei 2011 - 06:09

Onssmam:

Hey, allemaal ok daar dus? En veel dansen, het zal zeker niet makkelijk zijn,maar daar zullen wel meer mensen last van hebben denk ik. En je pisje na afloop van de dag... een heel goed plan!
    Succes verder en er gewoon tegenaan!
    xxx