Wow, een uitgaansleven - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu Wow, een uitgaansleven - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ingrid Klaassen - WaarBenJij.nu

Wow, een uitgaansleven

Door: Ingrid Klaassen

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

01 December 2011 | Spanje, Madrid

Het is dus toch echt zo, er is een waar uitgaansleven in Playa Blanca. Waarom wist ik dat niet? Omdat ik 2km van het centrum af zit. Overdag prima te lopen over de boulevard maar 's avonds nooit gedaan eigenlijk. 2 Clubs en wat kroegen bij elkaar. Inclusief zo'n 16 Nederlandse studenten. (En in Puerto del Carmen kan je al helemaal goed stappen.)

Maar goed, das wel lekker dus. Áls ik een keer op pad wil, dan kan het. Al heb ik daar helemaal niet meer die zin in als dat ik Spanje had. Niet erg! Stuk gezonder. Gister voor het eerst weer bier op haha. En het is goed voor m'n rust. Inderdaad mam, soms misschien teveel rust, dan denk ik teveel na. Maar rust vind ik ook wel lekker. En als ik niet wil nadenken zet ik gewoon de TV aan en ga ik hersenloos even TV kijken. Ja, het gaat me steeds beter. Morgen dagje werken, zaterdag vrij en dan voor het eerst eens op het strand liggen denk ik! (Al heb ik er gisteren ook een uur gezeten, zal de foto bij dit verslag online zetten.)

Nou dat was het wel weer voor nu! Hasta pronto!

• 02 December 2011 - 07:30

Smam:

Hé hé, gevonden dus dat lang gezochte uitgaansleven. En ja, je bent niet de enige nederlandse daar! Fijn dat je het steeds beter naar je zin hebt. want ook al is het totaal amders, het hoeft niet minder te zijn,zieje wel. Gisteren (donderdag) allemaal goed gegaan is Arrecife? Fijne dag en weekend!
    xxx