The good and the bad
Door: Ingrid Klaassen
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
27 November 2011 | Spanje, Madrid
Achter een balie staan enzo is niet m'n ding, zoals jullie wel weten. Maar ondanks dat gaat het wel eigenlijk. Er valt veel te leren, wat me bezig houdt. Soms is het wel ontiegelijk saai en dagen gaan best langzaam. Maar als ik straks meer kan dan ben ik ook meer bezig. EN! De leiding van het animatieteam vroeg of ik mee wou dansen voor de dansshow met kerstmis in het hotel. Nou daar zeg ik geen nee tegen: animatie, gratis fitness, goede afleiding van alleen zijn met kerst, lekker afwisseling, kom maar op! Hij gaat met de bazin van de receptie bespreken of het past met mijn werkuren bij de receptie. Ik ben benieuwd! Als het goed is sta ik met de kerstdagen in waarschijnlijk kerstpakje te huppelen en dansen op het podium hier!
Hoe het hier verders hier gaat... Nou ik slaap heel veel en als ik niet slaap werk ik. Maar maandag een week de andere shift dus heel vroeg op, om 3u smiddags klaar, lekker buiten wat doen, en dan om 11u me nest in. Dat is wel beter. En dat wisselt dan zo elke week als het goed is. Tijdens het werk valt m'n humeur ook wel mee, ik ben vooral bezig met het werk. En elke dag als ik net voor het werk even buiten iets drink, dan vrolijkt de warmte wel op. maar dan, de avonden, tering. Die avonden slopen me echt. Ik merk helaas zelf ook al dat ik die avonden niet trek. Ik verzeil diep in m'n gedachten en de grote eenzaamheid slaat toe. Ik dacht dat ik wist wat eenzaamheid was, maar nee, dat weet ik nu. (Wat een fijne les.) Volgende week dus andere shift, maar hoop dat ik de week er na in de avonden wel mezelf beter voel. Afgelopen nacht een behoorlijke poos gebeld door een schat, en dat scheelde uiteindelijk. En dan nog hiephoi voor facebook. Maar ik merk ook dat als er dan niemand aanwezig is, dat ik gelijk mega down wordt. Dus werkt ook niet altijd! het is toch wat ghehe. Zo stom dat m'n dag best goed kan zijn, en 's avonds staan de tranen me zo dichtbij. Misschien dat ik vannacht ga wandelen op de boulevard met muziekje op, maar eerst navragen over de veiligheid hier, vind ik wel zo belangrijk :P maar in ieder geval oplossingen zoeken. Ik weet niet of ik moet wennen, aangezien ik dit in Spanje echt niet zo had, of dat ik hier echt niet op m'n plek ben. Hoe dan ook, ik moet het toch afmaken dus dat is dan dikke pech. Ik kijk nogmaals lekker uit naar het bezoek!
Verders weinig te melden aangezien ik weinig/niet buiten het hotel ben geweest de afgelopen dagen.
Mam, nogmaals heel veel succes en sterkte maandag! Ik weet dat je er echt naar uit kijkt, end aar ben ik heel blij mee!
27 November 2011 - 10:53
Smam:
Hé Ingrid, het is geen Costa daar, maar ik hoop toch dat je ook daar mensen leert kennen, met wie je eens iets leuks kan ondernemen. Alleen is inderdaad, maar alleen. Dat is niet goed voor jou! Nu afwachten of je je kerstpakje aanmag en mee mag doen met de animatie, ik hoop het van harte, omdat je dan niet alleen maar afleiding hebt,maar ook meer mensen leert kennen. De eerste week zit er bijna op en bij de vorige stage, zaten ook wel depridagen tussen, die kwam je ook te boven!. Succes daar en over 2½ week is Marleen er al! Fijn dat er zo regelmatig iemand komt! Ik tel nog in maanden... maar ook onze tijd komt! liefs mam -
28 November 2011 - 07:16
Evie:
Ha Ingrid, kom op meid. Het gaat je heus wel lukken. Je hebt al veel bereikt dus ook Lanzarote gaat goed komen. Denk in mogelijkheden niet in onmogelijkheden. Groetjes.