Telefoonnummer
Door: Ingrid Klaassen
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
24 November 2011 | Spanje, Madrid
0034651439247
Maar! En flink nadeel. In Spanje was het goedkoop, op Lanzerote is het duur. Een sms naar Nederland kost mij 70 cent! Een sms via mijn Nederlandse nummer naar Nederland kost mij als het goed is 25 cent. Kortom ik kan maar weinig smsen en als ik sms is het met mijn Nederlandse nummer. Maar dat probeer ik dus zo min mogelijk te houden. Wel! Wel kunnen jullie mij bellen op mijn Spaanse(!!) nummer en dan kost het mij niks. Voor de gene die me willen spreken :P Maar goed, ik ben dus op beiden nummers bereikbaar. Kan wel smsen, maar niet teveel. En bellen kan je op mn Spaanse nummer.
Vandaag ook eerste werkdag gehad maar kan er pas meer over vertellen als ik meer werkdagen heb gehad. Morgen gaan we aankloten in Arrecife via politie en gemeente dus voor die spaanse bankrekening. Leuke vrije dag... Dan 5 dagen werken en dan is week 1 voorbij en zal ik jullie vertellen over het werk. :)
24 November 2011 - 08:24
Smam:
Hey Ingrid, je draai een beetje gevonden, of nogniet echt? Wat dat bellen en smsen betreft; volgens mij ben je met je nederlandse simkaart veel goedkoper uit dan met je spaanse! En kan je misschien beter Marleen een oude mee laten nemen, zodat je er 2 hebt, één met spaans en de ander met het nederlandse nummer?
Wel even laten weten ivm met mijn abonnement!
En vandaag op sjouw voor de regeltjes van daar, is alleen maar goed voor je orientatie daar, je spaans en het weten hoe het daar in elkaar zit. Kan je misschien ook nog eens mensen aan je balie mee helpen?
Heb je al meer mensen leren kennen?
Met wie woon je op je kamer?
Werken er ook mensen van school in hetzelfde hotel?
Heb je internet op je kamer?
Liefs en veel succes daar! xxx
24 November 2011 - 09:08
Stijn:
hey ingrid, effe een tip, als je bijvoorbeeld skype tegeoed koopt kan je veel geodkoper smsen en dan kan je ook gewoon mobieltjes smsen, zeker de moeitje om even in te zoeken. gr stijn